Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 19003

Knock Box – Συρτάρι Υπολλειμάτων Καφέ

52,00 

Συρταριέρα χτυπήματος κλείστρου Inox 35χ25cm/9cm

Ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο της παρασκευής καφέ για την απόρριψη των χρησιμοποιημένων υπολειμμάτων καφέ.

SKU KNOCKBOX Category Tag

Περιγραφή

Το knock box είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο της παρασκευής καφέ για την απόρριψη των χρησιμοποιημένων υπολειμμάτων καφέ.

Γιατί  όμως το χρειάζεστε;

  • Για ευκολία:

Ένα knock box σάς επιτρέπει να πετάτε εύκολα τα υπολείμματα καφέ χωρίς να χρειάζεται να τα μεταφέρετε στον κάδο απορριμμάτων ή στον κάδο κομποστοποίησης. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να μειώσει το χάος στην κουζίνα σας.

  • Υγιεινή:

Ο κατακάθι του καφέ μπορεί να σκορπίσει παντού και ενδεχομένως να γίνει ανθυγιεινό. Ένα knock box παρέχει ένα καθορισμένο δοχείο για χρησιμοποιημένο καφέ, μειώνοντας τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης με άλλα τρόφιμα.

  • Βιωσιμότητα:

Τα χρησιμοποιημένα κατακάθια καφέ μπορούν να κομποστοποιηθούν και ένα κουτί σύλλεξης μπορεί να διευκολύνει τη διαδικασία της απόρριψης με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

  • Προστασία εξοπλισμού:

Το χτύπημα του κλείστρου σε μια σκληρή επιφάνεια μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο μηχάνημα αλλά και στο κλείστρο. Ένα knock box παρέχει μια πιο μαλακή επιφάνεια για το σκοπό αυτό, προστατεύοντας τον εξοπλισμό σας από τη φθορά.

Συνολικά, ένα knock box μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ που θέλει να απλοποιήσει τη διαδικασία παρασκευής του καφέ, να διατηρήσει την υγιεινή και να προστατεύσει τον εξοπλισμό του.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος2000 g

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Εμφάνιση μόνο αξιολογήσεων σε Ελληνικά (0)

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Knock Box – Συρτάρι Υπολλειμάτων Καφέ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *