Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 19003

Οι επαγγελματικές μηχανές εσπρέσο έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εμπορικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία  και μπαρ. Είναι μεγαλύτερες και πιο ισχυρές από τις οικιακές μηχανές εσπρέσο και είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν τη βαριά χρήση.

Έχουν προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως προγραμματιζόμενη δοσολογία, πολλαπλές κεφαλές και δυνατότητα σύνδεσης με γραμμές νερού και αποχέτευσης.

Είναι πιο ακριβές από τα οικιακά μοντέλα, αλλά είναι απαραίτητες για επιχειρήσεις που σερβίρουν μεγάλη ποσότητα ροφημάτων με βάση τον εσπρέσο.

Fiamma Astrolab

Fiamma astrolab 3 MB - astrolab multiboiler

Astrolab 3 MB

Αποκτήστε τον τέλειο εσπρέσο με τη νέα κορυφαία μηχανή Astrolab 3 MultiBoiler, απλά πατώντας ένα κουμπί στο κομψό και ανθεκτικό πληκτρολόγιο και ακολουθώντας κάθε βήμα εξαγωγής στην εξελιγμένη οθόνη OLED.

Fiamma astrolab 2 mb - astrolab 2 multiboiler

Astrolab 2 MB

Αποκτήστε τον τέλειο εσπρέσο με τη νέα κορυφαία μηχανή Astrolab 2 MultiBoiler, απλά πατώντας ένα κουμπί στο κομψό και ανθεκτικό πληκτρολόγιο και ακολουθώντας κάθε βήμα εξαγωγής στην εξελιγμένη οθόνη OLED.

Fiamma astrolab 3 pp - Fiamma espresso coffee machines

Astrolab 3 PP

Μηχανή πολλαπλών λεβήτων με προφίλ πίεσης για δημιουργία, αποθήκευση και ανάκληση έως και 5 προφίλ πίεσης σε κάθε ομάδα.

Fiamma astrolab 2 PP - astrolab 2

Astrolab 2 PP

Μηχανή πολλαπλών λεβήτων με προφίλ πίεσης για δημιουργία, αποθήκευση και ανάκληση έως και 5 προφίλ πίεσης σε κάθε ομάδα.

Στην DelDore E.E., κατανοούμε τη σημασία της ύπαρξης του σωστού εξοπλισμού για μια επιτυχημένη επιχείρηση καφέ. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και εξοπλισμού επαγγελματικής ποιότητας που μπορούν να αγοραστούν εξ ολοκλήρου ή να χρηματοδοτηθούν μέσω χρησιδανείου.

Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να αξιολογήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να σας προτείνει τον καλύτερο εξοπλισμό για την επιχείρησή σας. Είτε ανοίγετε μια καφετέρια, ένα εστιατόριο ή μια οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης, έχουμε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Οι προσφορές εξοπλισμού μας περιλαμβάνουν τα πάντα, από επαγγελματικές μηχανές espresso και μύλους έως μικρό εξοπλισμό, όπως ζυγαριές, tamper και pitchers. Συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίας ποιότητας μάρκες και κατασκευαστές, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός σας θα είναι αξιόπιστος, ανθεκτικός και εύκολος στη συντήρηση.

Εάν διαθέτετε τον προϋπολογισμό για την πλήρη αγορά του εξοπλισμού σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια λεπτομερή προσφορά και να χειριστούμε ολόκληρη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορούμε να κανονίσουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και εκπαίδευσης για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Εάν χρειάζεται να χρηματοδοτήσετε τον εξοπλισμό σας, προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών χρηματοδότησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε το καλύτερο πρόγραμμα χρησιδανείου ή για την επιχείρησή σας, ώστε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να παρέχει υποστήριξη. Κατανοούμε ότι η επιτυχία της επιχείρησής σας στον καφέ εξαρτάται από την ύπαρξη του σωστού εξοπλισμού και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Εκτός από τις πωλήσεις και τη χρηματοδότηση εξοπλισμού, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού σας. Μπορούμε να παρέχουμε τακτικούς ελέγχους συντήρησης και επείγουσες επισκευές όπως απαιτείται, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας χωρίς να ανησυχείτε για προβλήματα εξοπλισμού.

Στην DelDore E.E., είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις καφέ όλων των μεγεθών να πετύχουν. Είτε μόλις ξεκινάτε είτε θέλετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας, έχουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοπλίσετε την επιχείρηση καφέ σας με μηχανές και εξοπλισμό επαγγελματικής ποιότητας.

DELDORE E.E.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ