Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 19003

Οι επαγγελματικές μηχανές espresso έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εμπορικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία  και μπαρ. Είναι μεγαλύτερες και πιο ισχυρές από τις οικιακές μηχανές εσπρέσο και είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν τη βαριά χρήση.

Έχουν προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως προγραμματιζόμενη δοσολογία, πολλαπλές κεφαλές και δυνατότητα σύνδεσης με γραμμές νερού και αποχέτευσης.

Είναι πιο ακριβές από τα οικιακά μοντέλα, αλλά είναι απαραίτητες για επιχειρήσεις που σερβίρουν μεγάλη ποσότητα ροφημάτων με βάση τον εσπρέσο.

Δείτε τη δική μας συλλογή από επαγγελματικές μηχανές espresso παρακάτω και διαλέξτε αυτήν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

επαγγελματικές μηχανές espresso

Fiamma Επαγγελματικές Μηχανές Espresso

Fiamma astrolab 2 mb

Σύστημα Multi Boiler με ανεξάρτητους λέβητες.

Fiamma astrolab 3 MB

Η Astrolab 3 ΜΒ προθερμαίνει τους λέβητες του νερού του καφέ, παρέχοντας απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Fiamma astrolab 2 PP

Η Fiamma astrolab 2 PP είναι μηχανή πολλαπλών λεβήτων με προφίλ πίεσης για δημιουργία, αποθήκευση και ανάκληση έως και 5 προφίλ πίεσης σε κάθε ομάδα.

Fiamma astrolab 3 pp

Το νέο Fiamma Configurator σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε το δικό σας αριστούργημα!

επαγγελματικές μηχανές espresso

Fiamma compass 2 dual boiler

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας του λέβητα νερού και ατμού και του λέβητα νερού καφέ με ρύθμιση PID

Fiamma Compass 3 Dual Boiler

Ρυθμιζόμενες μερίδες ζεστού νερού για κάθε γκρουπ. Προαιρετικός έλεγχος θερμοκρασίας

Fiamma compass 2 multiboiler

Η Fiamma compass 2 multiboiler έχει σύστημα πολλαπλών λεβήτων (1 λέβητας νερού καφέ για κάθε γκρουπ, 1 κύριος λέβητας ζεστού νερού και ατμού).

Fiamma compass 3 multiboiler

Πολύ-έλεγχος θερμοκρασίας PID. Με γενναιόδωρη διεπαφή και χρονόμετρα λήψης. Εργονομικός χώρος εργασίας. Φωτισμός led.

επαγγελματικές μηχανές espresso

fiamma caravel 2 CV

Η Fiamma caravel 2 cv έχει παραδοσιακό σύστημα μονού λέβητα. Προγραμματιζόμενες μερίδες ροφήματος και ζεστού νερού και πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού για τα γκρουπ. Γκρουπς με στατικό θάλαμο προ-έγχυσης της Fiamma.

Fiamma caravel 3 cv

Η Fiamma caravel 3 cv έχει παραδοσιακό σύστημα μονού λέβητα. Προγραμματιζόμενες μερίδες ροφήματος και ζεστού νερού και πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού για τα γκρουπ. Γκρουπς με στατικό θάλαμο προ-έγχυσης της Fiamma.

Fiamma quadrant 2 barista

Η Fiamma Quadrant 2 Barista είναι μια σύγχρονη μηχανή μονού λέβητα με ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας. Οι χρονοδιακόπτες οθόνης και λήψης επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση των βασικών ρυθμίσεων.

Fiamma quadrant 3 barista

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας του λέβητα νερού και ατμού και του λέβητα του νερού του καφέ με ρύθμιση PID / Εύκολος προγραμματισμός και παρακολούθηση μερίδων, παραμέτρων εξαγωγής, ωρών εργασίας, μετρητών και ειδοποιήσεων

επαγγελματικές μηχανές espresso

Fiamma Vela 2 Dual Boiler

Το επαγγελματικό μέγεθος της fiamma vela 2 Dual Boiler είναι εξοπλισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι πιο απαιτητικοί barista. Εντυπωσιακή θερμική σταθερότητα, ψηφιακή διαχείριση, εργονομία και πολλά άλλα.

Fiamma Vela 3 dual

Το εμπορικό μέγεθος της Fiamma vela 3 Dual Boiler είναι εξοπλισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι πιο απαιτητικοί barista. Εντυπωσιακή θερμική σταθερότητα, ψηφιακή διαχείριση, εργονομία και πολλά άλλα.

Επαγγελματικές μηχανές espresso – τρόποι για να αποκτήσετε τη δική σας!

Στην DelDore E.E., κατανοούμε τη σημασία της ύπαρξης του σωστού εξοπλισμού για μια επιτυχημένη επιχείρηση καφέ. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και εξοπλισμού επαγγελματικής ποιότητας που μπορούν να αγοραστούν εξ ολοκλήρου ή να χρηματοδοτηθούν μέσω χρησιδανείου.

Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να αξιολογήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να σας προτείνει τον καλύτερο εξοπλισμό για την επιχείρησή σας. Είτε ανοίγετε μια καφετέρια, ένα εστιατόριο ή μια οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης, έχουμε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Οι προσφορές εξοπλισμού μας περιλαμβάνουν τα πάντα, από επαγγελματικές μηχανές espresso και μύλους έως μικρό εξοπλισμό, όπως ζυγαριές, tamper και pitchers. Συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίας ποιότητας μάρκες και κατασκευαστές, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός σας θα είναι αξιόπιστος, ανθεκτικός και εύκολος στη συντήρηση.

Εάν διαθέτετε τον προϋπολογισμό για την πλήρη αγορά του εξοπλισμού σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια λεπτομερή προσφορά και να χειριστούμε ολόκληρη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορούμε να κανονίσουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και εκπαίδευσης για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Εάν χρειάζεται να χρηματοδοτήσετε τον εξοπλισμό σας, προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών χρηματοδότησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε το καλύτερο πρόγραμμα χρησιδανείου ή για την επιχείρησή σας, ώστε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να παρέχει υποστήριξη. Κατανοούμε ότι η επιτυχία της επιχείρησής σας στον καφέ εξαρτάται από την ύπαρξη του σωστού εξοπλισμού και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Εκτός από τις πωλήσεις και τη χρηματοδότηση εξοπλισμού, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού σας. Μπορούμε να παρέχουμε τακτικούς ελέγχους συντήρησης και επείγουσες επισκευές όπως απαιτείται, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας χωρίς να ανησυχείτε για προβλήματα εξοπλισμού.

Στην DelDore E.E., είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις καφέ όλων των μεγεθών να πετύχουν. Είτε μόλις ξεκινάτε είτε θέλετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας, έχουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοπλίσετε την επιχείρηση καφέ σας με μηχανές και εξοπλισμό επαγγελματικής ποιότητας.

DELDORE E.E.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ