Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 19003

Φιλοσοφία

Παθιασμένοι με τον καφέ και την ποιότητα!

Για τους λάτρεις του καφέ, η απόλαυσή του είναι μία εξαιρετική εμπειρία. Γι’ αυτόν τον λόγο εμείς στην Deldore γνωρίσαμε σε βάθος τον καφέ, τις ιδιαιτερότητές του και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται από το μακρύ ταξίδι από το “καφεόδεντρο” μέχρι το φλυτζάνι σας.

Με την εξειδίκευση που αποκτήσαμε, διαλέγουμε τις εκλεκτότερες ποικιλίες από τις καλύτερες χώρες παραγωγής και ακολουθούμε σχολαστικά τους προβλεπόμενους κανόνες επεξεργασίας και συσκευασίας, ώστε το τελικό προϊόν να ικανοποιεί επάξια τις πιο αυστηρές απαιτήσεις.

Με μοναδικό οδηγό μας την αφοσίωση στην ποιότητα, ακολουθούμε πρωτοποριακές μεθόδους μεταφοράς και αποθήκευσης, ενώ επενδύουμε διαρκώς στην καινοτομία.

Έτσι, με σεβασμό τόσο στο προϊόν όσο και στον τελικό καταναλωτή, κατορθώνουμε να δημιουργήσουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, σταθερής γεύσης και ασύγκριτης υπεροχής.

 

Υποστήριξη

Συνεχής Υποστήριξη

Μοναδικός στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες των πελατών μας. Έτσι καταφέρνουμε να δημιουργούμε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο, βασισμένες σε κοινές αξίες και στόχους.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι να αφουγκράζονται τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας παρέχουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους.

Εκπαίδευση

Εμπειρία & Εξειδίκευση

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο του καφέ και της εστίασης, μας έχει καθιερώσει ως μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στον χώρο.

Θέλοντας να μεταδώσουμε την αγάπη μας για τον καφέ, είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη μας για να εκπαιδεύσουμε, να υποστηρίξουμε και να παρέχουμε τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην κάθε ανάγκη του.

Μόνο έτσι θα είναι οι πελάτες μας εξίσου υπερήφανοι για τα προϊόντα μας!

DELDORE E.E.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ