Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 19003

Συσκευή ξεπλύματος GN 1/6 Inox

53,00 

Rinser (ψεκαστήρι νερού) χωνευτό GN 1/6, inox 16.2×17.6cm/7cm

Μία συσκευή ξεπλύματος GN 1/6 Inox είναι ένα εξάρτημα που χρησιμοποιείται συνήθως σε εμπορικές εγκαταστάσεις υπηρεσιών εστίασης, όπως καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια.

συσκευή ξεπλύματος - rinser
Αυτό το προϊόν: Συσκευή ξεπλύματος GN 1/6 Inox
53,00 
53,00 
βάση σιλικόνης για tamper
8,00 
Tamper Δυναμομετρικό
22,00 
SKU RINGN1/6 Category Tag

Περιγραφή

Μία συσκευή ξεπλύματος GN 1/6 Inox είναι ένα εξάρτημα που χρησιμοποιείται συνήθως σε εμπορικές εγκαταστάσεις υπηρεσιών εστίασης, όπως καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια.

Έχει σχεδιαστεί για να ξεπλένει γρήγορα και αποτελεσματικά ποτήρια, φλιτζάνια και άλλα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιούνται για το σερβίρισμα ποτών.

Το ξέπλυμα λειτουργεί ψεκάζοντας ένα πίδακα νερού στο δοχείο που ξεπλένεται, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση τυχόν υπολειμμάτων ή υγρών που έχουν απομείνει.

Αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιο γρήγορη από το χειροκίνητο ξέπλυμα ποτηριών ή φλιτζανιών, το οποίο μπορεί να είναι χρονοβόρο και να οδηγήσει σε πιο αργό σέρβις.

Η συσκευή ξεπλύματος GN 1/6 Inox έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χωράει σε ένα δοχείο GN 1/6 κανονικού μεγέθους, γεγονός που καθιστά εύκολη την ενσωμάτωσή του σε υπάρχουσες διατάξεις κουζίνας.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, που το καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση, ενώ καθαρίζεται εύκολα.

Συνολικά, μία συσκευή ξεπλύματος GN 1/6 Inox είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της απόδοσης στις εμπορικές εγκαταστάσεις υπηρεσιών εστίασης, συμβάλλοντας στο να διασφαλιστεί ότι τα ποτήρια και τα φλιτζάνια ξεπλένονται γρήγορα και σχολαστικά και είναι έτοιμα για χρήση ξανά.

Συνήθως δεν χρησιμοποιείται σε οικιακό περιβάλλον, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα οικιακό μπαρ για ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δέχεστε συχνά επισκέπτες ή φιλοξενείτε εκδηλώσεις στο σπίτι, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας παρασκευής ποτών και στη μείωση της ανάγκης για χειροκίνητο ξέβγαλμα.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος3000 g

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Εμφάνιση μόνο αξιολογήσεων σε Ελληνικά (0)

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Συσκευή ξεπλύματος GN 1/6 Inox”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *