Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 19003

Προμηθευτές Καφέ - DelDore Roasters

Ο καφές φίλτρου είναι μια μέθοδος παρασκευής καφέ κατά την οποία χύνεται ζεστό νερό πάνω από αλεσμένους κόκκους καφέ που περιέχονται σε ένα φίλτρο, συνήθως κατασκευασμένο από χαρτί ή μέταλλο.

Στη συνέχεια ο καφές συλλέγεται σε κανάτα.

Αυτή η μέθοδος παρασκευής καφέ είναι αρεστή σε πλήθος κόσμου γιατί το αποτέλεσμα είναι  ένα καθαρό, γευστικό φλιτζάνι καφέ με ελάχιστο έως καθόλου κατακάθι.

Είναι μια δημοφιλής μέθοδος παρασκευής καφέ σε πολλά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και της Ασίας.

Προμηθευτές Καφέ - Φίλτρου

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΦΕ - ΦΙΛΤΡΟΥ

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι παραγωγής καφέ φίλτρου:

Pour-over: Αυτή είναι μια χειροκίνητη μέθοδος παρασκευής καφέ κατά την οποία χύνεται ζεστό νερό πάνω από αλεσμένους κόκκους καφέ που περιέχονται σε ένα χάρτινο ή μεταλλικό φίλτρο. Στη συνέχεια ο καφές συλλέγεται σε κανάτα.

French Press: Αυτή η μέθοδος παρασκευής καφέ περιλαμβάνει την εμβάπτιση χοντροαλεσμένων κόκκων καφέ σε ζεστό νερό για αρκετά λεπτά και στη συνέχεια πιέζοντας ένα μεταλλικό ή νάιλον φίλτρο πλέγματος ώστε να διαχωριστούν τα υπολείμματα καφέ από το υγρό.

Drip brew: Η μηχανή φίλτρου είναι ένας τύπος καφετιέρας που χρησιμοποιεί ένα φίλτρο για να διαχωρίζει τα υπολείμματα καφέ από το νερό. Καυτό νερό χύνεται πάνω από τον αλεσμένο καφέ, ο οποίος στη συνέχεια στάζει μέσα από το φίλτρο σε μια κανάτα.

Siphon: Αυτή η καφετιέρα, χρησιμοποιεί δύο θαλάμους όπου η πίεση ατμών και το κενό παράγουν καφέ. Αυτή η μέθοδος είναι γνωστή για την παραγωγή ενός καθαρού, γευστικού φλιτζάνι καφέ με ελάχιστο κατακάθι.

Cold Brew: Ο καφές παρασκευάζεται με κρύο νερό για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια φιλτράρεται για να παραχθεί ένα συμπύκνωμα το οποίο συνήθως αναμιγνύεται με νερό ή γάλα για το σερβίρισμα.

Όλες αυτές οι μέθοδοι διαφέρουν ως προς τον εξοπλισμό και τον απαιτούμενο χρόνο, αλλά όλες χρησιμοποιούν ένα φίλτρο για να διαχωρίσουν τα υπολείμματα καφέ από το υγρό, με αποτέλεσμα ένα καθαρό, γευστικό φλιτζάνι καφέ.

Προμηθευτές Καφέ - DelDore Roasters
French Press
French Press
French Press 1
Drip Brew
Shiphon Coffee - Προμηθευτές Καφέ
Shiphon Coffee
Cold Brew
Cold Brew
Προμηθευτές Καφέ - DelDore Roasters

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σερβίρετε ένα διαφορετικό φλιτζάνι καφέ φίλτρου, ακολουθούν μερικές ιδέες:

  • Προσθέστε μπαχαρικά: Μπορείτε να προσθέσετε μπαχαρικά όπως κανέλα, μοσχοκάρυδο ή κάρδαμο στον αλεσμένο καφέ πριν τον παρασκευάσετε για να δώσετε στον καφέ μια μοναδική γεύση.
  • Χρησιμοποιήστε αρωματισμένα σιρόπια: Προσθέστε ένα σφηνάκι από σιρόπια όπως βανίλια, φουντούκι ή καραμέλα στον καφέ για μια γλυκιά και νόστιμη ανατροπή.
  • Δοκιμάστε διαφορετικό γάλα: Αντί να χρησιμοποιείτε παραδοσιακό αγελαδινό γάλα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους γάλακτος όπως γάλα αμυγδάλου, σόγιας ή βρώμης για να αλλάξετε το γευστικό προφίλ του καφέ.
  • Χρησιμοποιήστε διαφορετικό τύπο ζάχαρης: Αντί να χρησιμοποιείτε κανονική κρυσταλλική ζάχαρη, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό τύπο ζάχαρης όπως ακατέργαστη ζάχαρη, μαύρη ζάχαρη ή σιρόπι σφενδάμου για να προσθέσετε μια μοναδική γεύση στον καφέ σας.
  • Προσθέστε μια ιδέα σαντιγί: Προσθέστε σαντιγί πάνω από τον καφέ. 
  • Καφές Cold Brew: Φτιάξτε έναν κρύο καφέ βουτώντας τους χοντροαλεσμένους κόκκους καφέ σε κρύο νερό για αρκετές ώρες (περίπου 12)  και στη συνέχεια φιλτράρετε.
  • Χρησιμοποιήστε διαφορετικά φίλτρα: Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά φίλτρα όπως μέταλλο, ύφασμα, χαρτί και δείτε πώς επηρεάζει τη γεύση, το άρωμα και την αίσθηση του καφέ.

Πειραματιζόμενοι με διαφορετικά συστατικά και μεθόδους παρασκευής, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και νόστιμο φλιτζάνι καφέ φίλτρου που είναι προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας γευστικές προτάσεις για τους πελάτες σας.

Προμηθευτές Καφέ - DelDore Roasters

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε πως να φτιάξετε ένα τέλειο ρόφημα για τους πελάτες σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω:

DELDORE E.E.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

    Προμηθευτές Καφέ - DelDore Roasters