Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 19003

Δοσομετρητής εσπρέσο inox

2,50 

Συλλέκτης καφέ μεζουρα inox 250ml 10cm/7.5cm

Ο δοσομετρητής εσπρέσο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για καφετέριες και άτομα που θέλουν να εξασφαλίσουν συνεπείς και ακριβείς μετρήσεις του καφέ.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι κάθε σφηνάκι εσπρέσο έχει το ίδιο προφίλ δύναμης και γεύσης.

SKU MEASCUP Category Tag

Περιγραφή

Ο δοσομετρητής εσπρέσο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για καφετέριες και άτομα που θέλουν να εξασφαλίσουν συνεπείς και ακριβείς μετρήσεις του καφέ.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι κάθε σφηνάκι εσπρέσο έχει το ίδιο προφίλ δύναμης και γεύσης.

Ο δοσομετρητής εσπρέσο μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της μερίδας, διασφαλίζοντας ότι κάθε σφηνάκι εσπρέσο έχει την ίδια ποσότητα καφέ. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για καφετέριες που πρέπει να διατηρούν σταθερή ποιότητα σε όλα τα ροφήματα.

Τα κύπελλα μέτρησης εσπρέσο μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της σπατάλης και στην εξοικονόμηση χρόνου. Μετρώντας με ακρίβεια τον καφέ, το κύπελλο μέτρησης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ποσότητας του καφέ που σπαταλάται ή υπερεκχυλίζεται.

Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον ποιοτικό έλεγχο. Με τη μέτρηση του καφέ, οι baristas μπορούν να διασφαλίσουν ότι ο καφές πληροί τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης τους.

Ο δοσομετρητής εσπρέσο από INOX (ανοξείδωτο ατσάλι),   μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους λάτρεις του καφέ και τους baristas για μερικούς λόγους:

  • Ανθεκτικότητα:

Το INOX (ανοξείδωτο ατσάλι) είναι ένα ανθεκτικό υλικό που μπορεί να αντέξει τις ακαμψίες της καθημερινής χρήσης. Είναι επίσης ανθεκτικό στη σκουριά και τη διάβρωση, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για εξοπλισμό καφέ που έρχεται σε επαφή με νερό και ατμό.

  • Διατήρηση θερμότητας:

Τα ποτήρια συλλεκτών καφέ INOX μπορούν να συγκρατήσουν καλά τη θερμότητα, βοηθώντας να διατηρηθεί ο καφές ζεστός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για καφετέριες που θέλουν να διατηρήσουν την ποιότητα του καφέ τους ακόμα και σε περιόδους με κίνηση.

  • Αισθητική:

Τα ποτήρια συλλεκτών καφέ INOX  έχουν κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, προσθέτοντας μια πινελιά στυλ σε μια καφετέρια ή οικιακό καφέ.

  • Εύκολο καθάρισμα:

Καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να σκουπιστούν γρήγορα μετά τη χρήση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου και στη μείωση της ποσότητας εργασίας που απαιτείται για τη συντήρηση του εξοπλισμού καφέ.

  • Βιωσιμότητα:

Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των απορριμμάτων σε σύγκριση με τις χάρτινες μεζούρες καφέ μιας χρήσης. Αυτό μπορεί να είναι σημαντικό για τις καφετέριες και τα άτομα που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος50 g

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Εμφάνιση μόνο αξιολογήσεων σε Ελληνικά (0)

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Δοσομετρητής εσπρέσο inox”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *