Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 63, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 19003

Βάση για ποτήρια και καπάκια

37,00 

Βάση πλαστική PP 4 θέσεων για ποτήρια και καπάκια πλαϊνή 48×11.5cm/45.5cm

Μια βάση για ποτήρια καφέ και καπάκια μπορεί να είναι μια χρήσιμη και πρακτική προσθήκη σε ένα καφενείο ή στον χώρο του καφέ ή στην κουζίνα ενός ατόμου. Μπορεί να βοηθήσει με την οργάνωση, την ευκολία, τον επαγγελματισμό, την εξοικονόμηση χώρου και τη βιωσιμότητα.

SKU STANDPP4 Category Tag

Περιγραφή

Γιατί χρειάζεστε μία βάση για ποτήρια και καπάκια; Θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε παρακάτω:

  • Οργάνωση:

Μια βάση για ποτήρια και καπάκια καφέ μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε οργανωμένο το σταθμό του καφέ ή την κουζίνα σας. Έχοντας ένα καθορισμένο σημείο για ποτήρια και καπάκια, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την ακαταστασία και να διευκολύνετε την εύρεση αυτού που χρειάζεστε.

  • Ευκολία:

Η ύπαρξη βάσης για ποτήρια καφέ και καπάκια μπορεί να κάνει πιο βολικό το σερβίρισμα και την προετοιμασία του καφέ. Αντί να ψαχουλεύετε τα χαμένα ή στραπατσαρισμένα κύπελλα και καπάκια, μπορείτε απλά να αρπάξετε ό,τι χρειάζεστε από τη βάση.

  • Επαγγελματισμός:

Για τις καφετέριες, η ύπαρξη βάσης για ποτήρια καφέ και καπάκια μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο επαγγελματικής και καλαίσθητης εμφάνισης. Μπορεί να δείξει στους πελάτες ότι παίρνετε την επιχείρησή σας στα σοβαρά και ενδιαφέρεστε για τις λεπτομέρειες.

  • Εξοικονόμηση χώρου:

Μπορεί να είναι μια λύση εξοικονόμησης χώρου για μικρές κουζίνες ή καφετέριες. Αντί να πιάνει πολύτιμο χώρο στον πάγκο, η βάση μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ράφι ή σε μια γωνία.

  • Βιωσιμότητα:

Αυτή η λοξή βάση (PP Πολυπροπυλένιο – Ασφαλές ) 4 θέσεων έχει σχεδιαστεί για να είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και φιλική προς το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας υλικά που προάγουν τη βιωσιμότητα, οι καφετέριες και οι ιδιώτες μπορούν να μειώσουν τα απόβλητα και να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους.

Συνολικά, μια βάση για ποτήρια καφέ και καπάκια μπορεί να είναι μια χρήσιμη και πρακτική προσθήκη σε ένα καφενείο ή στον χώρο του καφέ ή στην κουζίνα ενός ατόμου. Μπορεί να βοηθήσει με την οργάνωση, την ευκολία, τον επαγγελματισμό, την εξοικονόμηση χώρου και τη βιωσιμότητα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1000 g

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Εμφάνιση μόνο αξιολογήσεων σε Ελληνικά (0)

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Βάση για ποτήρια και καπάκια”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *