Περιγραφή
Συστατικά:
- 1 ή 2 δόσεις εσπρέσο
- 1/2 φλιτζάνι γάλα στον ατμό
- 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι καραμέλας
- Κρέμα σαντιγί (προαιρετικά)
- Σιρόπι καραμέλας, για διακόσμηση
Οδηγίες:
- Φτιάξτε τον εσπρέσο.
- Σε ένα ποτήρι προσθέτετε το σιρόπι.
- Περιχύνετε τον εσπρέσο πάνω από το σιρόπι.
- Βράζετε το γάλα στον ατμό μέχρι να γίνει καυτό και να αφρατέψει και μετά το ρίχνετε πάνω από τον εσπρέσο.
- Εδώ μπαίνει η σαντιγί, αν θέλετε.
- Περιχύστε το σιρόπι καραμέλας πάνω από τη σαντιγί ή το αφρόγαλα.
- Σερβίρετε και απολαύστε το Caramel Macchiato σας!
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.